ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΚΑΝΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ GRnet

ΚΑΛΩΣ Ξ—ΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΚΑΝΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ GRnet

Create your Site.

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΗΔΗ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ! EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ Η ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ
Ε-MAIL ΣΤΟ ErmisTrismegistoss@pathfinder.gr/ ΕrmisTrismegistos@hotmail.com  

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ

-ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΟΛΒΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Σ"ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

-ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ?

-ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

-ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?

-ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΡΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

-ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

-ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΚΦΡΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ.

-ΕΙΠΑΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΥΝΟΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.

-ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩ- ΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

-Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ?

-Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΟ?ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ" ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

-ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤ"ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ?

-ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.ΣΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ ΤΗ ΦΩΤΙΔΕΣΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΞΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

-ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ?

-ΒΕΒΑΙΩΣ.ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΔΕ- ΣΜΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ.

-ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ?

-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΣΤΑΖΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1988 Η ΤΟΥ 1989 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΟΦΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ 18 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΟΥΝ.

-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ?

-ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΩΣ.ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΜΟΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤ- ΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ.

-ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ?

-ΕΦΤΑΣΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ 1,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ.ΕΦΕΥΡΑ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΔΕΣΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ...

-ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΗΣΕ?

-ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΝΙΚΗΤΟΣ .Μ' ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟ- ΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΣΚΟΠΙΜΟ.

-ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ?

-ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ.

-ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΟΚΟ ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ?

-ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ. Ο ΠΡΟΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.Η ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ.

-ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ?

-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΓΚΑΝΤΙ Π.Χ. ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

-ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΟΚΟ ΕΙΧΕ ΛΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ.

-ΗΤΑΝ.

-ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ?

-ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΕΛΕΥΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

---Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ Ο Κ.ΓΚΙΩΛΒΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ.ΚΩΝ/ΝΟ ΚΟΥΡΟ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Κ.ΚΩΝ/ΝΟ ΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ.

Notifying Visitors of Site Enhancements

Another idea for my home page's text is notifying visitors about the enhancements I put on my site. For example, I want visitors to sign my guestbook or fill out my survey Form E-mailer to answer questions about my site, my business, or my site's topic.

Getting Rich Quick--From My Site!

I might not want a large amount of text on my home page if I want to guide visitors toward my other pages. Instead of text, I can add others' buttons to this first page, and I'll be rewarded for people who click on the buttons. For example, if a visitor signs up for a Visa using the NextCard button on my site, I earn at least $20!

Behind the Scenes of My Home Page

Even if I don't put much text on my home page, it's a good idea to include hidden tools that will help me promote my site, so people other than my friends and family actually see it. For example, I could add meta tags, which are hidden codes that allow search engines to find my site. I could also install stats and a counter so I know how many people are visiting. If not many are visiting, submitting my site to search engines will guide more traffic to my site.